Pomagam vam pri organizaciji izleta z nasveti, planiranjem poti in prevzamem vodenje skupine. 

Lahko me najamete za vodenje skupine po vašem programu, ali pa imate skupino, ki si želi na izlet organiziran samo za njih!

Vašo poslovalnico so obiskali predstavniki večje skupine, ki bi želela, da jim organizirate izlet. Radi bi na primer obiskali Primorsko, mogoče Istro ali pa Furlanijo. Nekaj krajev, so si že izbrali, vendar bi zraven dodali še dve ali tri znamenitosti.In njihovo prvo vprašanje je »Kaj nam predlagate ?« Ampak to še ni vse. Želijo si okusiti pristno domačo hrano v kakšni dobri gostilni. »Saj nam jo boste poiskali«.  In da bo izlet brezskrben, poučen in zabaven, bi zraven najeli še vodnika. »Takega, ki bo povedal nekaj po domače«

Ko bodo naslednjič takšni gostje obiskali vašo poslovalnico, si lahko skupaj ogledate mojo spletno stran. Z namenom, da vam olajšam delo, sem pripravila rubriko "opisi krajev" . Tam so opisi številnih krajev, mest in znamenitosti. Poleg so dodane še fotografije za boljšo predstavo, da bo odločitev lažja. Ampak tu je še več.

 

V rubriki "ideja za izlet" vam podajamo nekaj predlogov za izlete po Sloveniji, Istri, Kvarnerju in Furlaniji Julijski Krajni. Sestavljeni so tako, da vas popeljejo po večjih mestih in majhnih krajih in med naravnimi lepotami. Dodala sem tudi znamenitostmi, pravljične gradove, veličastne stavbe, spomenike, obeležja in živahna urbana središča. Za ljubitelje naravnih lepot je tu nešteto lepih, mirnih kotičkov, ki se skrivajo v neokrnjeni naravi med gozdovi, vrhovi očakov ali med morskimi zalivi.

Ko se gostje dokončno odločijo kaj bi radi obiskali in doživeli je potrebno vse skupaj sestavit v program izleta. Kar sploh ni enostavno! Kajne? Kraje ki bi jih gostje radi potovali slabo poznate. Težko sestavite program, saj vam ni znano kako ozka je cesta in kakšna je dostopnost z avtobusom.  Velikokrat so znamenitosti težko dostopne. Do njih vodijo le pešpoti. Koliko je hoje, kako težavna je pot? Vse te informacije so za goste še kako pomembne. To pa je le začetek.

 

Dober program je sestavljen tako, da si vsi ogledi smiselno sledijo. Vi pa kot dober organizator dobro veste, da mora biti vmes planirano dovolj časa za postanke, malico, kavo, kosilo, samostojne oglede….A tu se organizacija ne konča. Pot je potrebno dobro načrtovati tudi zaradi voznikov, saj so časovno omejeni.

Kaj pa urniki, vstopnine, rezervacije, parkirnine in še bi lahko naštevali. To še gre, saj je večina teh podatkov dostopna na internetu. Tudi gostilne ni težko najti na spletu. Menije, ki vam jih pošljejo so lahko napisani zelo mikavno in cene so sprejemljive. Ampak, če ponudnika ne poznate, kako ste lahko prepričani, da bo vse v redu !  

Na srečo  sem tu jaz, da vam olajšam delo in prihranim čas. Ko se gostje odločijo kaj si želijo obiskati, doživeti ali okusiti, me pokličite. Poznam teren in vaše želje uredim tako, da izlet poteka v urejenem zaporedju. S tem vam odpadejo skrbi z planiranjem poti. Priporočam vam preverjene gostilne in druge ponudnike. Na dan izleta prevzamem skupino in poskrbim, da smo ob pravem času na pravem kraju. Zraven pa pripovedujem zgodne o deželi in ljudeh, tako da gostje izlet tudi doživijo.


Turistična vodnica Irena Komel

00386 (0)40 230 525

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

 


Opozorilo: Ne delujem kot agencija ali organizator potovanj, zato ne razpisujem izletov ampak zgolj pomagam pri organiziranju izletov za zaključene skupine ali pa kot podizvajalec drugih turističnih agencij in organizatorjev potovanj.

Opomba: Rubrika "ideja za izlet" je samo informativne narave in ne predstavlja razpisanih programov.

Sem turistična vodnica, ki se ukvarja s turističnim vodenjem, rezervacijami in drugimi s potovanji povezanimi storitvami. Moja glavna dejavnost je turistično vodenje.

Pomagam vam pri organizaciji izleta, svetujem in prevzamem vodenje skupine. Lahko za vas rezerviram namestitev, termine za oglede znamenitosti, muzejev, vinskih kleti, športnih aktivnosti in prehrane na poti. Vse stoške do izvajalcev pa krijete sami . Turistom in obiskovalcem nudimo turistične informacije in izvajamo turistično promocijo.

Sem turistična vodnica z opravljenim strokovnim izpitom, državna licenca za turističnega vodnika TV0919. Moja naloga je, da vam ponudim ne le ogled kulturnih in naravnih znamenitosti, ampak da s svojo razlago obogatim program, predvsem pa poskrbim, da  izlet doživite. Prisluhnem vašim željam, se posvetujemo, potem pa skupaj sestavimo program, ki je pisan na kožo vaši skupini. Prepustite mi skrb za rezervacije in prisluhnite mojim nasvetom, ki so plod izkušenj. Poskrbela bomo, da se boste na izletu imeli lepo, okusili pristne domače jedi.

Share this article

More in this category: romarske skupine »

O meni

Irena Komel - turistična vodnica.

Državna licenca TVO919

 

 

 

Kontakt

  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 00384 40 230 525

Dobro je vedeti

Spletna stran

Avtorske pravice:

e-Moda Design

00386 40 134 744