O Meni

Ime mi je Irena Komel in sem turistična vodnica. Največji užitek mi je, ko vodim goste po mojem domačem kraju, saj je to področje, ki ga najbolj poznam.

Doma sem iz Nove Gorica, zato sta mesti Gorica in Nova Gorica z širšo okolico »moje področje«. Širša okolica se razteza čez Goriška Brda, Banjško in Trnovsko planoto po vipavski in soški dolini vse do Krmina/Cormons in Gradiške ob Soči/Gradisca d'Isonzo pa tja do jadranske obale.

Dovplite mi, da vam pokažem lepote Primorske. Odkrivajte z mano velika in mala mesta, vasi in naravne lepote. Goriška, Kras, Goriška Brda, Posočje, Vipavska dolina in slovenska obala ponujavo še veliko več. Okusite dežele tudi dobesedno. Postite se postreči z domačo hrano in uživajte v visoko kvalitetnih vinih.

Moja prava posebnost je področje, kjer so potekali boji med soško fronto (1915-1917), danes bolj znano kot "pot miru". Goste peljem in razkazujem kaverne, jarke, obeležja, spomenike, muzeje in vse tri kostnice. Področje se razteza od izliva Timave do Bovca. Pripovedujem vam zgodbo o bojih in trpljenju ampak samo z namenom in v upanju, da se kaj takega nikoli več ne ponovi.

Imam tudi dolgoletne izkušnje z turističnim vodenjem po Sloveniji, Furlaniji Julijski Krajini, Istri in Kvarnerju. Storitev vodenja nudim v slovenskem, italijanskem, srbskem in hrvaškem jeziku.

Delam in sodelujem s številnim domačimi in tujimi agencijami, združenji, društvi in šolami. Pomagam pri organizaciji izletov, svetujem in sodelujem pri rezervacijah. Moj glavni cilj je zadovoljen gost, zato prisluhnem vašim željam. Skupaj sestavimo program, ki je prilagojen in napisan samo za vas. Na poti vam pripovedujem zgodbe, anekdote in dogodke, ki so zaznamovali deželo kjer potujemo. Tako poleg ogledov poskrbim, da izlet tudi doživite.

Na mojih vodenjih je bilo že veliko gostov raznih starosti in narodnosti, gostov z različnimi interesi in pričakovanji.

Kaj si želite doživeti Vi?

Kakšna so Vaša pričakovanja?

Sporočite mi in našli bomo kraje, kjer se bodo vaše želje uresničile.


 

Turistična vodnica Irena Komel

00386 (0)40 230 525

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

O meni

Irena Komel - turistična vodnica.

Državna licenca TVO919

 

 

 

Kontakt

  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 00384 40 230 525

Dobro je vedeti

Spletna stran

Avtorske pravice:

e-Moda Design

00386 40 134 744