Ker vas želim vstavit. Da si odpočijete od hitrega tempa, ki ga narekuje današnji ritem življenja. Ker želim, da se družite z svojimi prijatelji, sorodniki, sodelavci… Družbo si boste sami izbrali.

Jaz bom poskrbela, da boste spoznali nove kraje in ljudi. Okusili drugačne jedi, se naužili svežega zraku, se povzpeli na razgledno točko ali pa pili kavo in ob tem samo uživali.

 

Vaša nalog je samo ta, da se sprostite in uživate, obvezna oprema pa dobra volja.

 

Iščete mir, naravo in sprostitev?  Vem kje se skrivajo naravni biseri, kjer boste uživali v lepih razgledih z romantičnimi sončnimi zahodi ali pa se sprostili v objemu neokrnjene narave.

Si želite okusiti pristno domačo hrano?  Dovolite mi, da za vas rezerviram dobro gostilno, kjer Vam pridelovalci pripravijo in ponudijo jedi po receptih naših babic. 

Bi radi pili odlično lokalno vino? Peljem Vas do pridelovalcev, ki Vas povabijo v svojo vinsko klet in postrežejo z žlahtnim pridelkom.

Vas mikajo sprehodi po velikih mestih?  Pa se sprehodimo skupaj po labirintu ulic in odkrivajmo male in velike znamenitosti.

Na koncu pa si privoščimo kavo v kakšnem lokalu neposredno ob morju ali jezeru ter sproščeno uživajmo.

Ste ljubitelji kulturne dediščine?  Veliko je krajev, kjer so ohranjene zapuščine od Rimljanov pa vse do pravljičnih gradov, ki so nekoč bili v lasti kronanih glav.

Našli jih bomo vsepovsod po Sloveniji in Furlaniji Julijski krajini.

Vas zanima kje so potekali najhujši boji na soški fronti? 

Sprehodimo se skupaj do obeležji, spomenikov, bojnih jarkov in kavern, ki so danes priče bojev na soški fronti. Z svetilko v roki se podajmo skozi rove, oglejmo si številne muzeje ali pa obiščimo veličastne kostnice.

 

Pokličite me! 

Turistična vodnica Irena Komel

00386 (0)40 230 525


Kako poteka ogled posameznega mesta ali znamenitosti ?

Če je dogovorjen voden ogled posameznega mesta, kraja ali znamenitosti, se z gosti srečam na dogovorjenem kraju.

Ogledi so različno dolgi, običajno pa trajajo od ene do dveh ur. Večja mesta kot so, recimo Trst ali Gorica pa ogledi običajno trajajo več kot štiri ure. V tem primeru se izlet tretira kot poldnevni izlet.

Na vodenih poldnevni, celodnevnih ali večdnevnih izletih, se predhodno dogovorim za mesto srečanja.

V nekaterih krajih je zaželjene ali nujene (zakonske zahteve) tudi lokalni vodnik. Za srečanje z njim bom poskrbela jaz. V primeru, da ne govori jezika gostov, bom poskrbela za sprotno prevajanje.


Turistična vodnica Irena Komel

00386 (0)40 230 525

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

 


 

Opozorilo: Ne delujem kot agencija ali organizator potovanj, zato ne razpisujem izletov ampak zgolj pomagam pri organiziranju izletov za zaključene skupine ali pa kot podizvajalec drugih turističnih agencij in organizatorjev potovanj.

Opomba: Rubrika "ideja za izlet" je samo informativne narave in ne predstavlja razpisanih programov.

Sem turistična vodnica, ki se ukvarja s turističnim vodenjem, rezervacijami in drugimi s potovanji povezanimi storitvami. Moja glavna dejavnost je turistično vodenje.

Pomagam vam pri organizaciji izleta, svetujem in prevzamem vodenje skupine. Lahko za vas rezerviram namestitev, termine za oglede znamenitosti, muzejev, vinskih kleti, športnih aktivnosti in prehrane na poti. Vse stroške do izvajalcev pa krijete sami . Turistom in obiskovalcem nudimo turistične informacije in izvajamo turistično promocijo.

Sem turistična vodnica z opravljenim strokovnim izpitom, državna licenca za turističnega vodnika TV0919. Moja naloga je, da vam ponudim ne le ogled kulturnih in naravnih znamenitosti, ampak da s svojo razlago obogatim program, predvsem pa poskrbim, da  izlet doživite. Prisluhnem vašim željam, se posvetujemo, potem pa skupaj sestavimo program, ki je pisan na kožo vaši skupini. Prepustite mi skrb za rezervacije in prisluhnite mojim nasvetom, ki so plod izkušenj. Poskrbela bomo, da se boste na izletu imeli lepo, okusili pristne domače jedi.

Share this article

O meni

Irena Komel - turistična vodnica.

Državna licenca TVO919

 

 

 

Kontakt

  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 00384 40 230 525

Dobro je vedeti

Spletna stran

Avtorske pravice:

e-Moda Design

00386 40 134 744