Organizator izleta je odgovoren za varnost potnikov, prevoznik pa za vozilo, varnostno cestne predpise in varno vožnjo. Predlagam, da se pred potovanjem sklene zavarovanje za vse potnike udeležene na izletu.

Organizatorji in prevozniki !

Organizator izleta ali potovanja naj pred odhodom seznani prevoznika in voznika s programom izleta, da se le ti lahko informirajo o stanju na cestah in uredijo potrebno dokumentacijo. Za plačilo cestnin, parkirnin in podobnih stroškov, naj se prevoznik in organizator izleta sama dogovorita kdo jih bo kril.

V kolikor je v programu ogled hriba Sabotin ali Svete Gore zaradi ozke in serpentinaste ceste priporočam krajši avtobus in izkušenega voznika.

Pomembno!

Kjer so v programu predvideni ogledi italijanskih krajev, morajo gostje obvezno imeti pri sebi veljavni osebni dokument, zato jih pred odhodom o tem obvestite.

Ta podatek morate posredovati tudi vašemu prevozniku in šoferju, saj za prevoz v drugi državi potrebujejo seznam potnikov in poseben potni nalog.


Opozorilo: Ne delujem kot agencija ali organizator potovanj, zato ne razpisujem izletov ampak zgolj pomagam pri organiziranju izletov za zaključene skupine ali pa kot podizvajalec drugih turističnih agencij in organizatorjev potovanj.

Opomba: Rubrika "ideja za izlet" je samo informativne narave in ne predstavlja razpisanih programov.

Sem turistična vodnica, ki se ukvarja s turističnim vodenjem, rezervacijami in drugimi s potovanji povezanimi storitvami. Moja glavna dejavnost je turistično vodenje.

Pomagam vam pri organizaciji izleta, svetujem in prevzamem vodenje skupine. Lahko za vas rezerviram termine za oglede znamenitosti, muzejev, vinskih kleti, športnih aktivnosti in prehrane na poti. Vse stroške do izvajalcev pa krijete sami. 

Sem turistična vodnica z opravljenim strokovnim izpitom, državna licenca za turističnega vodnika TV0919. Moja naloga je, da vam ponudim ne le ogled kulturnih in naravnih znamenitosti, ampak da s svojo razlago obogatim program, predvsem pa poskrbim, da  izlet doživite. Prisluhnem vašim željam, se posvetujemo, potem pa skupaj sestavimo program, ki je pisan na kožo vaši skupini. Prepustite mi skrb za rezervacije in prisluhnite mojim nasvetom, ki so plod izkušenj. Poskrbela bomo, da se boste na izletu imeli lepo, okusili pristne domače jedi.


O spletni strani

Pred vami je spletna stran, ki sem jo zasnovala zelo preprosto in pregledno. Na voljo so vam številne informacije in opisi krajev v Sloveniji, Hrvaški in Italiji. Vse skupaj sem podkrepila še s številnimi fotografijami za boljšo predstavo.

V prvi rubriki »OPISI KRAJEV«, sem predstavila posamezne kraje, ki skrivajo številne naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti. Opisala sem jih tako, da obiskovalec zlahka razbere, kaj ponuja posamezna destinacija, kaj si je tam moč ogledati in kakšne vrste gosta lahko zadovolji.

V  sklopu » IDEJA ZA IZLET« sem podala nekaj predlogov za izlete po Primorski, Istri, Kvarnerju in Furlaniji Julijski Krajini. S tem sem vam želela olajšati delo, pri sestavi programa. Vse predloge programov je moč krajšati, daljšati in spreminjati vrstni red ogledov. Izleti lahko trajajo le nekaj ur, cel dan ali pa več dni skupaj.

Če želite sestaviti svoj program, vam predlagam, da si najprej ogledate rubriko "Opisi krajev", kjer so natančneje opisani in predstavljeni posamezni kraji in znamenitosti.

Lahko za vas sestavim program tako, da bo tematsko in logistično usklajen. Storitev se zaračuna v skladu z cenikom.  V kolikor me za vas sestavim program in se nato odločite, da me za izvedbo izleta najamete kot vodnico, bo takšna storitev vključena v ceni vodenja.

V sklopu »DOBRO JE VEDETI« najdete vse potrebne informacije, opozorila in kontakte. Priporočamo Vam, da informacije pred izletom skrbno preberete. Pomembno je, da jih posredujete tudi prevozniku, še posebej v primeru, ko so kraji težje dostopni.

V primeru dodatnih vprašanj pa me lahko kontaktirate. Pokličite me! ali pišite. Pomagala in svetovala vam bomo pri organizaciji izleta. 

Turistična vodnica Irena Komel 00386 (0)40 230 525, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Turistična vodnica Irena Komel

00386 (0)40 230 525

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

 

Share this article

O meni

Irena Komel - turistična vodnica.

Državna licenca TVO919

 

 

 

Kontakt

  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 00384 40 230 525

Dobro je vedeti

Spletna stran

Avtorske pravice:

e-Moda Design

00386 40 134 744