Super User

Grožnjan ⇒ Motovun ⇒ Hum ⇒ Hrastovlje

Izlet, ki prikliče nostalgijo starih časov in okusov. 

Izlet je pripravljen za tiste, ki bi radi lep poletni dan preživeli na morju, se kopali v kristanem morju ob dobri pijači in jedači. Ne pozabite na kopalke.

Izlet, ki vas bo očaral s sprehodom po kraškem robu po strmi pečini tik nad morjem, na koncu pa še s pristno domačo hrano

Prestolnica kjer vsak najde nekaj zase. Od bogate dediščine, muzejev, zbirk in galerij, do čudovitih trgov in številnih izložb, ki ponujajo vse kar si zaželite, predvsem pa opojno kavo.

4 dnevno Potovanje Zaznamovana dežela

Od Trsta do Gorice, med palačami in gradovi, po jarkih in kavernah, čez vrhove do spomenikov, z zgodbami v preteklost z doživetji v sedanjost.

Vipava ⇒Štanjel ⇒Lipica ⇒jama ⇒Vilenica

Zelena Vipavska dolina in skrivnostni Kras sta slovenska bisera. Tako različna in tako blizu ponujata vsak svoje doživetje.

Plovba z ladjico ob slovenski obali ⇒ Piran

Izlet je pripravljen za tiste, ki bi radi lep poletni dan preživeli na morju ob dobri pijači in jedači in najboljši družbi.

Palmanova ⇒ Oglej ⇒ Gradež ⇒ Barbana

Izlet, ki vas bo popeljal v čase od Rimljanov, mogočnih Oglejskih patriarhov do srednjega veka. V laguni pa vas pričakuje mali spokojni otok Barbana staro božjepotno središče.

Kobarid⇒slap Kozjak⇒Bovec⇒Kluže⇒Trenta

Si želite vroča poletja preživeti v neokrnjeni naravi, med slapovi, rekami, travniki in gorami? Potem je zgornja Soška dolina prava izbira za vas.

Nova Gorica ⇒ Gorica ⇒ Goriška Brda ⇒ Solkan

Dežela leži na zahodnem delu Slovenije. Deli jo meja med dvema državama, ki jo danes komaj opaziš, še nekaj let nazaj, pa je delila dve državi, dva naroda in dve ideologiji.

Pagina 1 di 4

chi sono

Irena Komel - guida turistica

Il numero di licenza nazionale TVO919

 

 

 

Contatto

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • 00384 40 230 525

Bene a sapere

sito web

diritto d'autore:

e-Moda Design

 0386 40 134 744