Ime mi je Irena Komel in sem turistična vodnica. Imam dolgoletne izkušnje z turističnim vodenjem po Sloveniji, Furlaniji Julijski Krajini, Istri in Kvarnerju.

Na navedenih področjih izvajam vodene oglede krajev, romarskih središč posameznih znamenitosti ali pa vodim celodnevni izlet na širše področje. Storitev vodenja nudim v slovenskem, italijanskem, srbskem in hrvaškem jeziku.

Najame me lahko kdorkoli. Delam in sodelujem s številnim domačimi in tujimi agencijami, združenji, društvi in šolami.

Pomagam pri organizaciji izletov, svetujem in sodelujem pri rezervacijah. Moj glavni cilj je zadovoljen gost, zato prisluhnem vašim željam.

Skupaj sestavimo program, ki je prilagojen in napisan samo za vas. Na poti vam pripovedujem zgodbe, anekdote in dogodke, ki so zaznamovali deželo kjer potujemo. Tako poleg ogledov poskrbim, da izlet tudi doživite.

Največji užitek mi je, ko vodim goste po mojem domačem kraju, saj je to področje, ki ga najbolj poznam.

Doma sem iz Nove Gorica, zato sta mesti Gorica in Nova Gorica z širšo okolico »moje področje«. Širša okolica se razteza čez Goriška Brda, Banjško in Trnovsko planoto po vipavski in soški dolini vse do Krmina/Cormons in Gradiške ob Soči/Gradisca d'Isonzo.

 

Moja prava posebnost je področje, kjer so potekali boji med soško fronto (1915-1917). Goste peljem in razkazujem kaverne, jarke, obeležja, spomenike, muzeje in vse tri kostnice.

Področje se razteza od izliva Timave do Bovca. Pripovedujem vam zgodbo o  bojih in trpljenju ampak samo z namenom in v upanju, da se kaj takega nikoli več ne ponovi.   

Na mojih vodenjih je bilo že veliko gostov raznih starosti in narodnosti, gostov z različnimi interesi in pričakovanji.

 

Kaj si želite doživeti Vi? Kakšna so Vaša pričakovanja?

Sporočite mi in našli bomo kraje, kjer se bodo vaše želje uresničile.

 

 


 Turistična vodnica Irena Komel

00386 (0)41 671 654

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

 


Opozorilo: Ne delujem kot agencija ali organizator potovanj, zato ne razpisujem izletov ampak zgolj pomagam pri organiziranju izletov za zaključene skupine ali pa kot podizvajalec drugih turističnih agencij in organizatorjev potovanj.

Opomba: Rubrika "ideja za izlet" je samo informativne narave in ne predstavlja razpisanih programov.

Sem turistična vodnica, ki se ukvarja s turističnim vodenjem, rezervacijami in drugimi s potovanji povezanimi storitvami. Moja glavna dejavnost je turistično vodenje.

Pomagam vam pri organizaciji izleta, svetujem in prevzamem vodenje skupine. Lahko za vas rezerviram namestitev, termine za oglede znamenitosti, muzejev, vinskih kleti, športnih aktivnosti in prehrane na poti. Vse stoške do izvajalcev pa krijete sami . Turistom in obiskovalcem nudimo turistične informacije in izvajamo turistično promocijo.

Sem turistična vodnica z opravljenim strokovnim izpitom, državna licenca za turističnega vodnika TV0919. Moja naloga je, da vam ponudim ne le ogled kulturnih in naravnih znamenitosti, ampak da s svojo razlago obogatim program, predvsem pa poskrbim, da  izlet doživite. Prisluhnem vašim željam, se posvetujemo, potem pa skupaj sestavimo program, ki je pisan na kožovaši skupini. Prepustite mi skrb za rezervacije in prisluhnite mojim nasvetom, ki so plod izkušenj. Poskrbela bomo, da se boste na izletu imeli lepo, okusili pristne domače jedi.

Share this article

Latest from

chi sono

Irena Komel - guida turistica

Il numero di licenza nazionale TVO919

 

 

 

Contatto

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • 00384 40 230 525

Bene a sapere

sito web

diritto d'autore:

e-Moda Design

 0386 40 134 744