Piran in Ribji piknik na ladji

Izlet - Plovba z ladjico ob slovenski obali ⇒ Piran ogled mesta

Izlet je pripravljen za tiste, ki bi radi lep poletni dan preživeli na morju ob dobri pijači in jedači in najboljši družbi.

Zapeljemo se do Izole ali Kopra, kjer nas pričaka ladjica. Zaplujemo po slovenskem morju, mimo Strunjana, okoli rta Madona mimo klifov, zalivov in plaž.do Pirana

Da plovba ni predolga, se ustavili v Piranu

V Piranu si ogledamo Tartinijev trg, se povzpeli do cerkve sv. Jurija, od koder se razprostira prečudovit razgledna Piran. Po ozkih ulicah in trgih Pirana se sprehodimo do obale, kjer je nekaj časa za samostojne oglede, kopanje ali pa posedimo ob dobri kavici v enem od lokalov.

Ko smo spet na ladjici, kapetan v enem od zalivov vrže sidro in pripravi kosilo. Privoščimo si ribe na žaru, za tiste, ki rib ne marajo, so na voljo druge vrste mesa, za vegetarijance pa zelenjavni meni. 

Najpogumnejši se lahko s skokom v morje prijetno ohladijo, zato ne pozabite na kopalke.

Vračamo se pozno popoldan.

 

Pomembno: Program izleta, vrstni red ogledov, ponudba hrane in pijače in urnik, se določijo vsakič posebej glede na izvajalca storitve - ladijskega prevoznika in mesta izplutja.

Trajanje izleta: celodnevni
Težavnostna stopnja: nezahtevna
Izlet ne zahteva posebne telesne pripravljenosti. Za osebe, ki imajo težave pri hoji in invalide priporočamo predhoden posvet z vodnikom.


Opozorilo: Ne delujemo kot agencija in organizator potovanj, zato ne razpisujemo izletov ampak zgolj pomagamo pri organiziranju izletov za zaključene skupine ali pa kot podizvajalec drugih turističnih agencij in organizatorjev potovanj.
Opomba: Rubrika IZLETI so le predlogi programov in je izključno samo informativne narave, zato ne predstavlja razpisanih programov.


Turistična vodnica Irena Komel

00386 (0)40 230 525

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

O meni

Irena Komel - turistična vodnica.

Državna licenca TVO919

 

 

 

Kontakt

  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 00384 40 230 525

Dobro je vedeti

Spletna stran

Avtorske pravice:

e-Moda Design

00386 40 134 744