Krk ⇒ Plovba z ladjico ⇒ Rab ⇒ Pag

Izlet z ladjico do rajskih plaž

Izlet na katerem se boste pluli med Kvarnerskimi otoki se kopali v kristalnem morju in uživali v dobri pijači in jedači.

Zapeljemo se do otoka Krka, kjer se ukrcamo na ladjico.

Zaplujemo mimo številnih čeri, malih nenaseljenih otokov, čudovitih plaž, do otoka Raba, kjer se izkrcamo v istoimenskem mestu.  

 

 

 

 

Tam se skupaj sprehodimo po mestnih ulicah vse do razgledne točke od koder je prečudovit razgled na okolico in na štiri rabske zvonike.

Zaključimo tako, da se ohladimo na mestni plaži ali pa za samostojne sprehode, oglede in nakupe.

Po ogledu se ponovno vkrcamo na ladjo in zaplujemo do otoka Pag. Medtem, ko nadaljujemo z plovbo nam prijazno osebje postreže z okusnim kosilom.

Privoščimo si ribe na žaru, za tiste, ki rib ne marajo, so na voljo druge vrste mesa, za vegetarijance pa zelenjavni meni.

Povno se izkrcamo, tokrat na otoku Pag. Skupaj se odpravimo na ogled oljčnega nasada ali pa na kopaanje. S plovbo nadaljujemo mimo čudovitih plaž in če bo čas, nam bo kapen vstavil, da se bomo kar iz barke pognali v kristalne vode.

Ko ponovno pristanemo se poslovimo od kapetana in njegove posadke. Ostane nam še čas za sprehod po mestu Krk.

Domov se vračamo zvečer.

 

Pomembno: Program izleta, vrstni red ogledov, ponudba hrane in pijače in urnik, se določijo vsakič posebej glede na izvajalca storitve - ladijskega prevoznika in masta izplutja.

Trajanje izleta: celodnevni
Težavnostna stopnja: nezahtevna
Izlet ne zahteva posebne telesne pripravljenosti. Za osebe, ki imajo težave pri hoji in invalide priporočamo predhoden posvet z vodnikom.


Opozorilo: Ne delujemo kot agencija in organizator potovanj, zato ne razpisujemo izletov ampak zgolj pomagamo pri organiziranju izletov za zaključene skupine ali pa kot podizvajalec drugih turističnih agencij in organizatorjev potovanj.
Opomba: Rubrika IZLETI so le predlogi programov in je izključno samo informativne narave, zato ne predstavlja razpisanih programov.


Turistična vodnica Irena Komel

00386 (0)40 230 525

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

O meni

Irena Komel - turistična vodnica.

Državna licenca TVO919

 

 

 

Kontakt

  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 00384 40 230 525

Dobro je vedeti

Spletna stran

Avtorske pravice:

e-Moda Design

00386 40 134 744