Izlet Ribji piknik na ladji ⇒ več

Plovba z ladjico ob slovenski obali ⇒ Piran

Izlet je pripravljen za tiste, ki bi radi lep poletni dan preživeli na morju ob dobri pijači in jedači in najboljši družbi.

 Zapeljali se bomo do Izole ali Kopra, kjer nas bo pričakala ladjica. Zapluli bomo po slovenskem morju, mimo Strunjana, okoli rta Madona do Pirana, mimo klifov, zalivov in plaž.

Da plovba ne bo predolga, se bomo ustavili v Piranu. Ogledali si bomo Tartinijev trg, se povzpeli do cerkve sv. Jurija, se sprehodili po ozkih ulicah in trgih ter nato imeli še nekaj časa za samostojne oglede.

 

Ko bomo spet na ladjici, bo kapetan v enem od zalivov vrgel sidro in pripravil kosilo.

 

Privoščili si bomo ribe na žaru, za tiste, ki rib ne marajo, bodo na voljo druge vrste mesa, za vegetarijance pa zelenjavni meni. 

 

 Najpogumnejši se boste lahko kopali v morju, zato ne pozabite na kopalke.

Vračamo se pozno popoldan.

Trajanje izleta: celodnevni
Težavnostna stopnja: nezahtevna

Izlet ne zahteva posebne telesne pripravljenosti. Za osebe, ki imajo težave pri hoji in invalide priporočamo predhoden posvet z vodnikom.

 

Pomembno: Program izleta, vrstni red ogledov, ponudba hrane in pijače in urnik, se določijo vsakič posebej glede na izvajalca storitve - ladijskega prevoznika in masta izplutja.

Trajanje izleta: celodnevni
Težavnostna stopnja: nezahtevna
Izlet ne zahteva posebne telesne pripravljenosti. Za osebe, ki imajo težave pri hoji in invalide priporočamo predhoden posvet z vodnikom.


Opozorilo: Ne delujemo kot agencija in organizator potovanj, zato ne razpisujemo izletov ampak zgolj pomagamo pri organiziranju izletov za zaključene skupine ali pa kot podizvajalec drugih turističnih agencij in organizatorjev potovanj.
Opomba: Rubrika IZLETI so le predlogi programov in je izključno samo informativne narave, zato ne predstavlja razpisanih programov.


Turistična vodnica Irena Komel

00386 (0)40 230 525

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

 

Share this article

About Author

chi sono

Irena Komel - guida turistica

Il numero di licenza nazionale TVO919

 

 

 

Contatto

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • 00384 40 230 525

Bene a sapere

sito web

diritto d'autore:

e-Moda Design

 0386 40 134 744